In deze, letterlijk, koude dagen aan het begin van de winter, kunnen we zelf bijdragen aan een beetje, figuurlijke, warmte voor onze medemens in nood. Daarom zal er ook dit jaar weer de inzameling zijn van houdbare levensmiddelen tbv de voedselbank. Zoals afgelopen jaren zamelen we in Wijlre en Gulpen hier ook weer voor in en wel tot en met 11 december.

Op het boodschappenlijstje staan dit jaar: pasta, bakolie/olijfolie, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel in pakken, koffie en thee, aardappelpuree (pak), houdbaar broodbeleg (o.a. jam, hagelslag, stroop), vruchtensap (pak) en maandverband.

Inleveren kan achter in de kerk van Gulpen, die overdag steeds open is. Inleveren in Wijlre kan tijdens de opstelling van het parochiecentrum en op werkdagen tussen 16 en 19 uur.

Ook dit jaar zal er in deze periode een bus in de kerk staan waarin de bekende Douwe Egberts-koffiepunten verzameld worden. Hiermee ontvangt de voedselbank pakken koffie om de pakketten aan te vullen. Een gelegenheid om de keukenlade na te gaan en er een goed doel mee te ondersteunen!

Op weg naar Kerstmis mogen we ons hart laten spreken en onze medemens nabij zijn.

U doet toch ook mee?  Samen voor de Voedselbank!