Wielderhoes elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.uur weer open om elkaar te ontmoeten.

100 jaar Wijlre met oude en nieuwe foto’s

100 Jaar Wijlre met oude en nieuwe foto’s

Op 30 maart om 13.45 uur vindt in het Wielderhoes een film- en fotopresentatie plaats over Wijlre en omgeving. Deze middag wordt gepresenteerd door John Schoenmaekers. In het eerste deel wordt o.a. de fotoreeks “100 jaar Wijlre met oude en nieuwe foto’s” getoond. Hoe zag Wijlre er 100 jaar geleden uit en wat is daarvan nu nog herkenbaar? Voor oud Wijlrenaren vaak herkenbare foto’s. Voor andere mogelijk een verrassend gegeven. Naast deze presentatie heeft John ook een boekwerkje samengesteld met de meest markant 100 foto ‘uit de presentatie. Het eerste exemplaar van het boekje zal tijdens de presentatie aangeboden worden aan onze burgemeester mevrouw Nicole Ramaekers-Rutjens.

Na de pauze vertoont John foto’s uit zijn eigen repertoire. Foto’s voor de echte liefhebber van fotografie. Laat u verrassen.

Overigens is het boekwerkje ook te koop. Bezoekers krijgen  deze middag € 1,– korting op de aankoopprijs van € 7,50.

Elke derde woensdag van de maand jeu de boules. Voor ballen wordt gezorgd

Elke woensdag vanaf 15.30 uur is er iemand van de bibliotheek aanwezig. U kunt dan alle informatie over de bibliotheek krijgen. Maar ook wat kan de bibliotheek voor je beteken.

Alle activiteiten zijn gratis bij te wonen. Ze worden georganiseerd door Bewoners netwerk Wijlre samen met de Paus Franciscusgroep.