Inzamelactie voor de Voedselbank

Ook dit jaar zamelt de Paus Franciscusgroep in de St. Gertrudisparochie van Wijlre en de St. Petrusparochie van Gulpen weer voedsel in voor de voedselbank.

Met het inzamelen van lang houdbare producten helpen wij samen gezinnen in Limburg die helaas niet in deze eerste levensbehoefte kunnen voorzien.

Wij met z’n allen kunnen er voor zorgen dat er ‘wat meer spek op de ribben’ komt van de Voedselbanken, zodat zij een buffer kunnen vormen voor dié momenten dat zij geen aanvoer van middelen hebben. Dit is hard nodig omdat steeds meer supermarkten de “good to go” producten zelf gereduceerd verkopen en er dus minder aanvoer is richting de voedselbank!

Boodschappenlijstje

Op het boodschappenlijstje staan dit jaar: pasta, bakolie/olijfolie, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel in pakken, koffie en thee, aardappelpuree (pak), houdbaar broodbeleg (o.a. jam, hagelslag, stroop), soep in blik, vruchtensap (pak) en maandverband.

Parochiecentrum in Wijlre en kerk Gulpen als inleverpunt

U kunt van woensdag 30 november tot en met zaterdag 10 december terecht in het parochiecentrum van Wijlre aan de Holegracht 27:

·         van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur

·         dinsdag ook tussen 9.30 en 11.00 uur en donderdag 1-12 en 8-12 tot 20.00 uur

·         zaterdag 3-12 en 10-12 van 12.00 tot 16.00 uur.

Inleveren kan ook overdag achter in de kerk van Gulpen, die overdag steeds open is.
Voor en na de kerkdiensten in Wijlre kunt u ook achter in de kerk uw bijdrage achterlaten.

Voor vragen kunt u bellen met 043-4500008 of 06-22290092.

U doet toch ook mee! Samen voor de Voedselbank!